Om livetmedsandraj.se

Välkommen, välkommen! Jag som bloggar här på Livet med Sandra J. heter Sandra Jönsson och jag är digital kreatör. På bloggen skriver jag om det mesta, livet är trots allt ganska spretigt. Här nedanför visar jag ett axplock av mitt blogginnehåll – kanske hittar du något intressant?

snäcka och rosa tång i sanden

Bild för bild, ord för ord, blogginlägg för blogginlägg, nu gör jag det steg för steg. Skapande ska inte stressas fram. #notetoself

böcker på livet med sandra j
Böcker

Böcker är en av mina största passioner i livet, jag skriver ju till och med själv. Bilden här ovanför är inte helt tagen ur luften, den föreställer nämligen en av älvorna i Brian Frouds fantastiska sagovärld. Läs mer i etiketten Böcker…

platser på livet med sandra j
Platser

Resande ligger mig också varmt om hjärtat. Jag är utbildad antropolog, fil. mag i antikens kultur och samhällsliv och fil. mag. i socialantropologi som jag är. Här samlar jag res- och utflyktstips från när och fjärran – läs mer i etiketten Platser…

pyssel på livet med sandra j
Pyssel

Jag har vuxit upp med husmödrar och med åren blir jag alltmer lik dem vad gäller pysslighet. Trodde aldrig jag skulle bli en pysseltant! Dessutom utforskar jag kreativiteten, så jo, sådan blev jag och det känns bra. Läs mer i etiketten Pyssel…

tankar på livet med sandra j
Tankar

Tänker, det gör jag mycket. Jag ägnar nog den mesta tiden åt (själv)reflektion och har ständigt nya samtal med såväl mig själv som andra. Vad tänker jag på, då? På allt, skulle jag tro. Övertänkare? Självklart! Läs mer i etiketten Tankar…

Ladda ner mina printables

Jag älskar att skapa printables, det är rent av mina pyssel- och målarbilder som jag betraktar som en av mina huvudsysslor. Lägger ner galet mycket tid på att klura och kreera. Botanisera bland och ladda ner mina printables!

  • konstprojekt för att måla maskrosor med vattenfärger
  • maskros fingermålning vattenfärger
  • doodling maskros
KONTAKTA MIG VIA MEJL

Du når mig på mejladressen kontakta@livetmedsandraj.se. Det kan gå några dagar innan jag svarar, men jag gör mitt bästa för att svara asap.

@Livetmedsandraj.se på Instagram

Jag finns på Instagram, @livetmedsandraj.se. Där lägger jag mest upp bilderna från mina fotovandringar. Mycket natur, helt enkelt.

@livetmedsandraj.se på pinterest

Pinterest – även där heter jag @livetmedsandraj.se – kan vara min favorit av de sociala medierna. Jag älskar konceptet och jag älskar att göra mina egna pins – se exemplen på mina Pinterest-inlägg:

livetmedsandraj.se pinterest
pinterest origami elefant
pinterest roliga strandaktiviteter