Där var de, vårens krokusar

I trädgårdsgrupperna på Facebook läggs det numera upp massor av bilder på krokusar. Då jag själv inte sett de små vårblommorna i år har jag känt mig lite snuvad på den ljuvliga vårupplevelsen, jag som till och med gått till parken i skogen nästan varje dag. Givetvis full av hopp.

gul krokus

Lunchtid i dag och molnen sprack upp. Fram trädde solen och ropade Kom ut, Sandra! Jag kunde inte motstå lockropet, tog åter med mig kameran för att den här gången bege mig ut på en skattjakt i grannkvarteren. Kanske femhundra meter bort och där var de, vårens krokusar. Blåa, gula och lila.

blå krokus

8 svar på ”Där var de, vårens krokusar”

  1. Har inte sett några alls här, bara snödroppar. Men härligt att komma ut i solen lite.

    1. Det är jätteskönt att komma ut i solen, det bästa. Häromdan var första gången jag såg krokusar, kan tänka mig att de är ännu senfärdigare längre upp i landet.

  2. Aldrig sett såna ärligt talat men vackra är de iaf 🙂 Älskar vårens alla små blomster som ploppar upp när de börjar bli varmt 🙂

  3. Vårblommorna börjar komma upp här med. Man blir så glad av att se dom. Funderar på att ta med mig kameran ut och föreviga dom också.

    1. Jag ser fram emot dina blombilder. Är så avis på er som bor i Göteborg och kan besöka botaniska, har tänkt på trädgården hela förmiddan. Finns säkert många fina fotograferingsmöjligheter där.

    1. Jag känner hur hela jag fått ett lyft i och med solen och våren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *