Förhoppningsvis mer balans i tillvaron

Det är en konstig känsla, det här. Känslan att vakna på morgonen och vara helt min egen igen. Har längtat ihjäl mig under våren. Jag hoppade på ett projekt i vintras, 10 januari skulle projektet varit klart och så visade det sig bli ett evighetsprojekt. Typ så.

Projektet kan ha varit ett av de rörigaste någonsin och det har tillfört en stress i vardagen som jag inte behöver. Har mycket som det är med livet och var därför så sjukt stolt över att jag lyckats nå ett slags vardaglig harmoni under hösten – som försvann med projektstressen.

Livet kan jag inte påverka, men vilka frilansuppdrag jag har kan jag faktiskt styra någorlunda över. En enorm lyx, det förstår jag. Jag kommer hålla hårt i friheten nu och ser en framtid där jag mest sköter mitt eget innehåll. Driver ju flera egna sajter med hyfsad trafik och på vilka jag själv bestämmer dagens tema.

balansera stenar i naturen
Någon tar sig tid att stapla stenar på varandra i ett av skogsstråken där jag bor. Alltid en ny stenskulptur på g, verkar det som. Att balansera stenar är inte det lättaste, en del av lösningarna ser väldigt kreativa ut. Dessa stenar får helt enkelt symbolisera balansen jag vill ha i tillvaron.

Mäktigt och märkligt att vara sin egen boss. Kanske lite stressande i sig, för nu ska jag komma på nya bloggämnen varje dag och jag har bara mig att utgå från. Jag tänker att blogginnehållet på många sätt ska få avspegla min egen strävan efter en mer balanserad tillvaro.

Vill absolut inte snitta en skärmtid på 12 timmar om dagen, den livsstilen gör mig till ett vrak. I stället ska jag utforska allt från platser till pyssel i lugn och ro med kameran som följeslagare, hoppas jag.

3 svar på ”Förhoppningsvis mer balans i tillvaron”

  1. Det där att hitta en balans är så viktig, men så svårt. Ett av mina mål jag ska jobba med den närmaste tiden. Kameran borde få följa med oftare, men så tung att bära på,.

  2. Härligt att känna friheten nu i vår och ta vara på den och känna att du kommer vara din egen boss som ska göra att du mår bra och känner friheten mer och mer.

    Fin bild på stenarna

  3. Det låter ju verkligen helt fantastiskt att kunna styra mer över din egen tid och vad du fyller din tid med. Drömmen ju samtidigt som jag älskar mitt jobb på sjukhuset. Tycker allmänt att det är svårt att hitta en bra balan mellan alla måsten och allt man vill göra.

Kommentarer är stängda.